Auto

Auto beveiliging

Als het gaat om autodiefstal is voorkomen vanzelfsprekend beter dan genezen.
Je auto beveiligen met een Bearlock of een Kiwa – SCM alarmsystemen tegen inbraak en diefstal.
Auto beveiliging laten inbouwen? Door het laten inbouwen van een Kiwa-SCM gecertificeerd systeem beveiligt u uw auto tegen inbraak en diefstal. RTS is een Kiwa – SCM erkend bedrijf voor het inbouwen van de mechanische systemen van het merk Bearlock en de elektrische Kiwa SCM alarmsystemen van de merken Defa en Clifford/Vodafone.

Voertuigvolgsystemen

Door uw voertuig te voorzien van een Kiwa SCM gecertificeerd terugvindsysteem of een voertuigvolgsysteem zoals de Mi01 Peilzender, Mi50 voertuigvolgsysteem of de Clifford/Vodafone Protect & Connect Voertuigvolgsysteem is de auto na diefstal eenvoudig te lokaliseren en terug te halen. De zenders zenden signalen uit via GSM, RF en GPS. Met behulp van deze signalen is het gestolen object nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden.

Wilt u goed uw auto beveiligen tegen diefstal? Neem dan contact met ons op voor advies en de mogelijkheden voor auto beveiliging.

KIWA SCM

Startonderbreker

SCM Klasse Startonderbreker is de voormalige beveiligingsklasse 1. Deze beveiligingsklasse bestaat uit een systeem (startonderbreker) met twee automatisch ingeschakelde blokkeringen. Deze blokkeringen dienen ervoor te zorgen dat een voertuig uitgerust met een SCM gecertificeerde Klasse Startonderbreker (voorheen Klasse 1) niet op eigen kracht verplaatst kan worden.

Alarmsysteem

SCM Klasse Alarmsysteem is de nieuwe naam voor de voormalige beveiligingsklasse 2. Deze beveiligingsklasse bestaat uit een SCM gecertificeerde startonderbreker (voorheen Klasse 1) aangevuld met een inbraakdetectie en alarmering (sirene).

Alarmsysteem met Hellingshoekdetectie

Een SCM Alarmsysteem met hellingshoekdetectie is de voormalige Kiwa SCM beveiligingsklasse 3. Deze bestaat uit een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering met omtrekdetectie, interieurdetectie, hellingshoekdetectie, en akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene en optische signalering.

Voertuigvolgsysteem

SCM Klasse Voertuigvolgsysteem is de nieuwe naam voor de voormalige beveiligingsklasse 4 én 5, aangevuld met een extra startonderbreker.
Een voertuigvolgsysteem is een beveiligingssysteem waarmee uw auto na diefstal gevolgd, opgespoord en geblokkeerd kan worden. Dit beveiligingssysteem bestaat uit een volgsysteem en een startonderbreker.

Terugvindsysteem

Peilzender terugvindsysteem
De SCM beveiligingsklasse Terugvindsysteem (TV01) is sinds juni 2016 door Kiwa SCM in het leven geroepen. Een SCM goedgekeurd terugvindsysteem is een na-diefstalsysteem dat ervoor zorgt dat een voertuig, conform de norm, binnen 24 uur in Nederland teruggevonden dient worden.
Kiwa SCM TV01 certificering is mogelijk, mits het voertuig voorzien is van Kiwa SCM gecertificeerde basisbeveiliging.