BearLock voor uw camper

Bearlock

Helaas zijn campers (kampeerauto’s) een zeer dankbare prooi voor dieven. Deze “bijzondere aandacht” is vanwege de hoge waarde, de onderdelen en de vaak goede staat van de voertuigen. Niet alleen in Nederland, maar vooral de in het buitenland rijdende (Nederlandse & Belgische) campers vormen een grote bron van zorgen voor verzekeraars, maar…vooral voor uzelf, als eigenaar van zo’n kostbaar “rijdend huis”.

Sinds jaar en dag wordt de BearLock als uitermate probaat anti-diefstalmiddel toegepast binnen de camperbranche. Naast de algemene voordelen dat de BearLock in zich herbergt zijn er nog twee extra redenen waarom vaak de BearLock als eerste keuze anti-diefstalmiddel voor campers wordt verkozen:
Naast de opbouw / onderdelen zijn de dieven ook geïnteresseerd in het onderstel (chassis). Twee vliegen in één klap! In met name Midden- en Oost-Europa illegale fabriekjes waarbij ze de camper omzetten tot heuse “vrachtwagentjes”.
Kampeerauto’s zijn nogal moeilijk (elektronisch) afdoende te beschermen.
Vaak geven aansluitingen, door de complexiteit, elektronische storingen en “stroomlekkage” (denk aan winterstallingen). Met alle ongemakken is in/uitschakelen dan niet mogelijk.

Hoe goed u ook verzekerd bent, de schade bij diefstal is nooit helemaal af te dekken. Uit ervaring weten we dat zo’n gebeurtenis een enorme traumatische werking heeft. (Stel u komt terug van een heerlijke wandeling in Italië en uw camper is weg!). Daarom schaft u een anti-diefstalsysteem toch vooral voor uzelf aan, u wilt dit toch niet meemaken?

Met de BearLock blijft de kampeerauto bij zulke gelegenheden gewoon op zijn plek. Naast de huidige populaire onderstellen zoals de Fiat Ducato, Ford Transit en Volkswagen Transporter heeft BearLock heeft zelfs ook voor verscheidenere oudere modellen. Denkt u aan de eerdere Volkswagen busjes T1 t/m T4. Oudere Mercedes Benz bussen, oudere Fiat Ducato / Citroën C25’s (met stuurversnelling). Vaak vertegenwoordigen “nostalgische” modellen een forse waarde als ook zijn ze zeer populair als geheel en onderdelen voor Midden-Oosten en Afrika. Dieven kunnen werkelijk alles gebruiken!

Waarom BearLock? De voordelen op een rij:

1. Uniek & gepatenteerd systeem

BearLock® is internationaal en Nederlands patenthouder van het NRK-FK principe bij voertuig gebonden mechanische beveiligingssystemen. Dit is het fietsslotprincipe (sleutel is er alleen uit te halen bij vergrendeling) in combinatie met een omklapbare sleutel. Daarmee is BearLock® het enige legale en officiële systeem met dit principe in deze klasse. Wat betekent dat concreet voor u? Aanschaf van de enige, echte BearLock® geeft u zekerheid van continuïteit in service, garantie én niet onbelangrijk probleemloze acceptatie bij de verzekeraar! Voor nu en in de toekomst. Hier kunt u verder informatie vinden.

2. 10 jaar garantie

BearLock®-Benelux is sinds 2002 actief op de Nederlandse & Belgische markt. Door onze uitstekende ervaringen & betrouwbaarheid geven we vanaf januari 2013 met vertrouwen 10 jaar garantie op onze BearLock® versnellingsbak –en stuurassloten. Voor meer details over onze verwijzen we u graag hier naar onze garantievoorwaarden.

3. Sleutels

ontvangt. Mocht u dan onverhoopt een sleutel kwijtraken dan bevindt u zich meteen in een penibele situatie. BearLock®-Benelux levert u wél gewoon standaard 3 sleutels bij aanschaf van onze systemen. In het geval van verlies van sleutel(s) hebben we de mogelijkheid nieuwe sleutels bij te bestellen middels onze veilige sleutelprocedure. Bij de deelpagina “BearLock® services” vindt u op deze site meer informatie hierover.

4. Robuust
Éénmaal ingebouwd, is het systeem vrijwel niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Zowel het slotmechanisme als alle ondersteunende onderdelen zijn puur mechanisch. Daarnaast zijn deze onderdelen van speciale combinatie lageringen staal gemaakt. Er bestaat geen snelle en/of gemakkelijke vormen van ontmanteling voor de autodief. Dit alles maakt diefstal in de praktijk uiterst onaantrekkelijk.
5. Géén storingen
BearLock® is een volledig “stand-alone” systeem. Daardoor heeft u de zekerheid dat BearLock® niet in conflict zal treden met enige elektronische- of automanagementsystemen. Tevens sluit u hiermee de mogelijkheid van vele ongemakkelijke situaties uit. Denkt u aan storingen of “loze akoestische concerten” die andere beveiligingssystemen kunnen geven.
6. Géén abonnementskosten
BearLock® is een éénmalige uitgave voor uw voertuig. U hoeft zich geen zorgen maken over verborgen of nakomende kosten. De BearLock® is niet gebonden aan enige abonnementsvormen. Nu én in de toekomst niet. U heeft geen verrassingen als het verlengen van contracten of enige stijgende kosten. Gewoon éénmalig de BearLock® aanschaffen en daarna heeft uw portemonnee een welverdiende rust!
7. Géén herkeuringen & onderhoud
BearLock® is een éénmalige uitgave voor uw voertuig. UaVanwege de unieke en mechanische eigenschappen is elk BearLock® systeem vrijgesteld van jaarlijkse herkeuringen. Bij andere voertuigbeveiligingssystemen wordt dit vaak wél gevraagd (door verzekeraar en/of officiële instanties). Naar verloop kunnen andere systemen aangetast raken en storingen geven. Bij BearLock® hoeft u geen tijd, moeite en kosten te besteden aan het tijdig bijhouden van deze herkeuringen. En wat gaat uw verzekeraar besluiten als uw voertuig gestolen is en zij komen erachter dat uw herkeuring verlopen is?…Ook behoeft het systeem na plaatsing géén enkel onderhoud meer. Kortom BearLock® bezorgt u géén nazorgen en maakt het systeem jaar op jaar steeds voordeliger in gebruik! hoeft zich geen zorgen maken over verborgen of nakomende kosten. De BearLock® is niet gebonden aan enige abonnementsvormen. Nu én in de toekomst niet. U heeft geen verrassingen als het verlengen van contracten of enige stijgende kosten. Gewoon éénmalig de BearLock® aanschaffen en daarna heeft uw portemonnee een welverdiende rust!
8. Snel & simpel in gebruik
U heeft zelf “de sleutel” in handen! Door middel van een snelle druk of draaibeweging vergrendelt u zelf uw voertuig tegen autodiefstal. De handeling vergaat net zo éénvoudig als bijvoorbeeld het omdoen van uw veiligheidsgordel. U draagt zelf actief bij voorkoming van uw voertuig en legt niet uw afhankelijkheid in een reactief systeem. Een prettige gevoel!
9. Veilig op weg
Verkeersveiligheid moet altijd voorop staan. Daarom levert BearLock® alleen systemen die een slimme ingebouwde veiligheid hebben zonder in te boeten op bedieningsgemak. U kunt met een gerust hart op weg zonder risico dat het systeem per ongeluk of spontaan in werking treedt.
10. Vriendelijk voor uw voertuig
Het BearLock® systeem past zich aan het voertuig en niét andersom. Het voegt slechts iets toe en beschadigt niet de bestaande techniek of interieur van uw voertuig. Dit is een cruciaal uitgangspunt. Denkt u bijvoorbeeld eens aan behoud van uw fabrieksgarantie bij uw voertuig?… BearLock® werkt hierin samen met verscheidene importeurs samen op dit punt. Sterker nog, zelfs mede om deze reden staan een aantal auto-importeurs alleen het BearLock® systeem toe als mechanische autobeveiliging!
11. Beveiligt PREVENTIEF
Met de BearLock® blijft uw voertuig op zijn plek staan! En dat al 35 jaar lang. Waarom achter een voertuig aangaan, terwijl het voorkomen had kunnen worden? Naast dat u een “lege plek” toch niet mee wilt maken brengt elke diefstal aanzienlijke (maatschappelijke) kosten met zich mee. Denkt u aan inzet van onder andere opsporende instanties en verzekeraars. Maar denkt u vooral aan uw eigen situatie: hoe onthand zou u in die situatie zijn? Hoe zit eventuele andere waardevolle bezittingen in uw voertuig? Krijgt u uw auto naar (nieuw)waarde vergoed? In wat voor staat vindt u uw voertuig terug?…Laten we het verlies alstublieft houden bij één partij: de autodief!