Technical Services

Technisch experts

Als technisch expert is RTS vaak betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en nieuwe installaties in zowel de food industrie als de productie industrie. Wij hebben daarnaast een groot aantal specialisaties die wij ook in onze eigen werkplaats kunnen uitvoeren.

Wij worden regelmatig ingehuurd om ook in het buitenland deze werkzaamheden uit te voeren of hier leiding aan te geven.
Zowel bij preventief onderhoud als bij reparaties staan wij garant voor creatieve en vooruitstrevende oplossingen. Onderhoud kan eenmalig plaatsvinden, maar ook op regelmatige basis. Desgewenst werken onze ervaren medewerkers gedurende een langere periode bij u op locatie.
Onze dienstverlening gaat vérder dan alleen het voorkomen of verhelpen van technische problemen. Wij denken met u mee over het verbeteren van de productiviteit van uw installatie. Want het kan altijd nóg efficiënter.

Planning & Support

Buiten installatiewerkzaamheden kunnen wij u ontzorgen in het plannen en verwerken van uw installatie en service opdrachten.
Omdat wij gebruik maken van een eigen planningsafdeling zijn wij in staat om binnen 24-uur contact  op te nemen voor het inplannen van de installatie of service afspraak.
Hierdoor nemen wij de complete planning en organisatie uit uw handen, zodat u zich op andere werkzaamheden kunt richten.

Tevens kunnen wij professionele ZZP’ers inzetten in storingsdiensten, onderhoud, reparaties en alle andere projecten waar technische services of sturing nodig is.

Referenties RTS

Diensten RTS

Technical Services

Als technisch expert is RTS vaak betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en nieuwe installaties.

Beveiligingssystemen

Jarenlange ervaring in diefstalbeveiligings- systemen voor personenauto's, werkmaterieel en bedrijfswagens.

Producten

Diefstal van allerlei soorten voertuigen is aan de orde van de dag. Een startonderbreker of alarmsysteem kan diefstal helpen voorkomen.

Dealers

Wij hebben al jarenlang een fijne samenwerking met dealers door geheel Nederland.