Teleco – Telair services

Teleco Group

TELECO GROUP is een groep van toonaangevende bedrijven in de vrijetijdsvoertuigenbranche met het hoofdkantoor in het noorden van Italië.

TELECO SPA ontwerpt, produceert en verkoopt een uitgebreid assortiment van apparatuur en uitrusting voor de ontvangst van zowel terrestrische als satelliet-tv-signalen, tv-toestellen, navigatieapparatuur, camerasystemen, multimediasysteem en fotovoltaïsche modules.

TELAIR SRL is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van airconditioners, stroomgeneratoren en omvormers. Al deze producten worden in heel Europa gecommercialiseerd en ondersteund.

RTS is Service partner van Teleco

RTS is een servicepartner voor de Teleco en Telair producten. Bij ons kunt u terecht voor de service en reparatie van de Teleco en Telair producten.
Binnen onze organisatie kunt u ook terecht voor de aanschaf van de Teleco en Telair producten. Hiervoor kunt u terecht op de webshop www.rts-parts.nl.

Of neemt u gerust contact op.

Diensten RTS

Technical Services

Als technisch expert is RTS vaak betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en nieuwe installaties.

Beveiligingssystemen

Jarenlange ervaring in diefstalbeveiligings- systemen voor personenauto's, werkmaterieel en bedrijfswagens.

Producten

Diefstal van allerlei soorten voertuigen is aan de orde van de dag. Een startonderbreker of alarmsysteem kan diefstal helpen voorkomen.

Dealers

Wij hebben al jarenlang een fijne samenwerking met dealers door geheel Nederland.